Copy the FAQ2 from here and filter!...
Stemmegjenkjenning

Hvordan kan jeg angi språk for stemmegjenkjenning?

I profilvisning åpner du "Applikasjon" -menyen og scroller ned til "Språk". Velg språk for appen. En annen løsning er også tilgjengelig: Åpne stemmegjenkjenningsfunksjonen og trykk på flaggikonet øverst i høyre hjørne, og velg deretter det riktige språket.

Appen misforstår hva jeg sier, hvorfor det?

Hvis systemet forstår talen din feil, så gjenta. Funksjonen krever internettforbindelse.

HbA1c -estimering

Hvordan beregner appen HbA1c-verdien min?

Systemet bruker den samme formelen som brukes i medisinsk praksis for beregning av HbA1c. Dette er bare et estimat, standarden er alltid laboratoriemåling.

Hvordan finner jeg min HbA1c?

Du kan se HbA1c-verdien din på profilen din, under bildet og navnet ditt.

DiaPanda

Ved å klikke på pandaen kan jeg se røde og grønne deler i stolpene. Hva betyr det?

De grønne delene betyr verdiene du allerede har logget, og de røde delene står for verdiene du fortsatt må logge for å få en prognose av blodsukkernivå.

Opplæring

Hvordan kan jeg få nye opplæringskort?

Noen kort er låst, men du kan se hvor mange dager du må vente på å få nytt pedagogisk innhold i parentesene. Du får nye kort etter at du har åpnet alle tidligere kort. Du kan se på telleren hvor mange dager du må vente på å få et nytt kort.

Tilkobling til andre

Hvordan kan jeg koble personer til profilen min?

Klikk på "Tilkoblinger" i menyen når du er i profilvisning og skann din venns QR-kode, eller del din med dem ved å klikke på "Del min konto".

Eksporter

Hvordan kan jeg eksportere dataene mine?

I profilvisning klikker du på "Konto" i menyen, og deretter velger du "Eksporter data". Angi tidsintervallet: med DiaVital kan du eksportere dataene dine i opptil 1 måned tilbake i tid, med DiaPremium opptil 6 måneder tilbake i tid. Til slutt klikker du på "Start eksportering" -knappen.

Påminnelser

Påminnelser fungerer ikke.

I profilvisning kan du trykke på "Påminnelser" i menyen for å angi påminnelser om å logge insulin, blodsukkernivå og måltider. Du kan også legge til nye påminnelser ved å klikke på "Legg til" -knappen.

Påminnelser fungerer ikke.

1. Varsler er blokkert på telefonen din. Dersom du mottar varsler fra andre apper, er ikke dette problemet.

2. DiabTrends varsler er blokkert på telefonen din. Du kan endre dette i innstillingsmenyen på telefonen din: Innstillinger -> Applikasjoner -> DiabTrend-menyen -> Varsler. Du kan se her om varsler fra appen er tillatt eller ikke.

3. Varsler har kanskje krasjet. For å kontrollere dette, klikk på Innstillinger - > Applikasjoner - > DiabTrend - > rengjør lagring. På denne måten kan du rense appens lagring.

4. Telefonen din er i energieffektiv modus, så det er mulig at den blokkerer bakgrunnsfunksjoner. Det kan inkludere varsler fra apper. Du kan endre innstillingen i appen slik at den ikke holder igjen DiabTrends varsler.

Hvis ingen av disse fire alternativene hjelper, kan du skrive til oss i Facebook-gruppen vår eller sende oss en e-post til support@diabtrend.com.

Medisineringsdatabase

Hvordan kan jeg legge til nye medisiner i appen?

Det finnes ingen måte å legge til en ny medisin på. Medisindatabasen kan ikke utvides. Hvis du ikke finner medisinen din i databasen, kan du sende en e -post til support@diabtrend.com, eller skrive til oss i vår Facebook -gruppe.

Hvordan kan jeg se en liste over medisinene mine?

Det finnes ingen liste som inneholder medisinene dine, da hver medisin du logger automatisk blir lagt til i listen over mest loggede medisiner.

Datasynkronisering

Hvordan kan jeg koble en ny enhet til appen?

I profilvisning velger du "Integrasjoner" i menyen, og deretter "Koble til ny enhet". Det er viktig at Bluetooth er slått på. Hvis ikke, vil systemet anbefale at du slår den på. Etter at Bluetooth er slått på, klikker du på "Koble til ny enhet" igjen og velger enheten du vil koble til.

Helsepersonell modus

Hvordan kan jeg legge til legen min?

Velg "Tilkoblinger" i menyen og skann legens QR -kode, eller del din med dem ved å klikke på "Del min konto".

Hvilke data kan legen min se?

Legen din vil se din diabetesdagbok og en AGP-rapport.

Mørk modus

Hvordan kan jeg sette appen i mørk modus?

I profilvisning velger du "Applikasjon" i menyen, og deretter slår du på knappen ved siden av "Mørk modus".