Copy the FAQ2 from here and filter!...
Recunoaștere vocală

Cum pot seta limba pentru recunoașterea vocală?

În vizualizarea profilului, deschideți meniul ”Aplicație” și derulați în jos până la ”Limbi”. Alegeți limba aplicației. Este posibilă și altă variantă: deschideți funcția de recunoaștere vocală și apăsați pe pictograma steag în colțul din dreapta sus, apoi alegeți limba pe care o doriți.

Aplicația înțelege greșit ceea ce spun, de ce se întâmplă acest lucru?

Dacă sistemul vă înțelege cuvintele greșit, repetați-le. Această funcție necesită conexiune la internet.

Estimare hbA1c

Cum îmi calculează aplicația valoarea HbA1c?

Sistemul folosește aceeași formulă care se utilizează și în practica medicală pentru a afla valoarea HbA1c. Aceasta este doar o estimare, standardul este întotdeauna măsurarea în laborator.

Unde pot găsi valoarea HbA1c?

Puteți vedea valoarea HbA1c la profilul dvs., sub poza și numele dvs.

DiaPanda

Dând clic pe panda, pot vedea zone roșii și verzi. Ce reprezintă acestea?

Zonele verzi reprezintă valorile pe care deja le-ați înregistrat, iar zonele roșii reprezintă valorile pe care le mai aveți de introdus pentru a obține predicții ale nivelului de glucoză.

Sfaturi

Cum pot obține noi carduri educaționale?

Există câteva carduri care sunt blocate, dar puteți vedea în paranteză câte zile trebuie să așteptați pentru a obține noi sfaturi. Obțineți noi carduri după ce ați deschis toate cele anterioare. Puteți vizualiza câte zile aveți de așteptat pentru a obține un nou card.

Conexiunea cu alte persoane

Cum pot conecta și alte persoane la profilul meu?

Dați clic pe ”Conexiuni” în meniu când sunteți în vizualizarea profilului și scanați codul QR al prietenului dvs., sau partajați-l pe al dumneavoastră cu opțiunea ”Partajați contul meu”.

Export

Cum îmi pot exporta datele?

În vizualizarea profilului, dați clic pe ”Cont” în meniu și apoi alegeți opțiunea ”Export date”. Indicați intervalul de timp: cu DiaVital puteți exporta retroactiv datele cu până la o lună în urmă, cu DiaPremium chiar și cu 6 luni în urmă. La final, clic pe butonul ”Start export”.

Memento-uri

Memento-urile nu funcționează.

În vizualizarea profilului, dacă dați clic pe ”Memeto-uri” în meniu veți putea seta un memento pentru înregistrarea insulinei, a glicemiei sau a mesei. Puteți adăuga memento-uri noi dând clic pe butonul ”Adaugă”.

Memento-urile nu funcționează.

1. Notificările sunt blocate pe telefonul dvs. Dacă primiți notificări de la alte aplicații, atunci nu aceasta este problema.

2. Notificările DiabTrend sunt blocate pe telefonul dvs. Puteți schimba acest lucru în meniul de setări al telefonului: Setări -> Aplicații -> Meniu Diabtrend -> Notificări. Aici puteți vizualiza dacă notificările aplicației sunt permise sau nu.

3. Este posibil ca notificările să se fi blocat. Pentru a verifica, dați clic pe Setări -> Aplicații -> DiabTrend -> curățare spațiu de stocare. Astfel puteți curăța spațiul de stocare al aplicației.

4. Telefonul dumneavoastră este în modul de economisire a energiei, deci este posibil să blocheze funcții de fundal, sau unele notificări din aplicații. Puteți modifica setările din aplicație, astfel încât să nu blocheze notificările de la DiabTrend.

Dacă niciuna dintre aceste patru opțiuni nu vă este de folos, scrieți-ne în grupul nostru de Facebook sau trimiteți-ne un e-mail la support@diabtrend.com.

Bază de date cu medicamente

Cum pot adăuga noi medicamente în aplicație?

Nu puteți adăuga un medicament nou. Baza de date cu medicamente nu poate fi completată. Dacă nu vă găsiți medicamentul în baza de date, trimiteți un email la support@diabtrend, sau scrieți-ne pe grupul de Facebook.

Cum pot vizualiza o listă a medicamentelor mele?

Nu există o listă care să conțină medicamentele dumneavoastră, deoarece fiecare medicament pe care îl înregistrați este adăugat automat la lista celor mai frecvent înregistrate medicamente.

Sincronizarea datelor

Cum pot conecta un dispozitiv nou la aplicație?

În vizualizarea profilului, selectați ”Integrări” din meniu, apoi ”Conectare dispozitiv nou”. Bluetooth trebuie să fie pornit. Dacă ați uitat să-l activați, sistemul vă va recomanda să-l porniți. După activarea Bluetooth, dați clic pe ”Conectare dispozitiv nou” și alegeți dispozitivul pe care doriți să-l conectați.

Modul de vizualizare pentru profesioniștii din domeniul sănătății

Cum îmi pot adăuga medicul?

Selectați "Conexiuni" în meniu și scanați codul QR al medicului dumneavoastră sau partajați-l pe al dumneavoastră cu dânsul făcând clic pe "Partajați contul meu".

Ce informații poate vedea medicul meu?

Medicul dumneavoastră va vedea jurnalul dvs. de diabet și un raport în ambulatoriu al glucozei.

Modul de noapte

Cum pot seta aplicația pe modul de noapte?

În profilul dvs., selectați "Aplicație" în meniu, apoi activați butonul de lângă "Mod de noapte".