"A technológia az emberiség szolgálatában! Tegyünk érte!"

Célunk

diabtrend goal icon

A DiabTrendnél azt vettük észre, hogy az egyik legnagyobb problémát a diabétesz menedzselésében az időigényes naplózás és az előre nem látható hipo- és hiperglikémiás események jelentik.

Ezért döntöttünk úgy, hogy automatizáljuk a diabétesz nyomon követésének minden egyes szegmensét a vércukorértékek naplózásától elkezdve a gyógyszeradminisztráción keresztül az ételfelismerésig és ételmennyiség-becslésig, így a körülményes naplózás és szénhidrát-számolgatás problémája egyszer és mindenkorra a múlté.

Létrehoztunk egy beépített mesterséges intelligenciát, amely megtanulja a vércukor-anyagcsere folyamatait és képes 4 órára előre jelezni a várható vércukorértékeket, ez segít a vércukorszint alakulásának jobb megértésében. Szeretnénk, ha a cukorbetegek szabadabb és minőségibb életet élhetnének.

Végül, de nem utolsósorban az is egy fontos célkitűzésünk, hogy DiaPanda tippjeivel, pontszámaival és kihívásaival szórakoztatóvá tegyük a diabétesz menedzselését, miközben az egész mindössze napi 5 percet vesz igénybe!

Our story

DiabTrend was started in 2015 as a university project by the Havlik twins.

They founded the company in 2017 and for their first big step they competed at the Blastoff Startup Competition and won first place. Then they took part in the Falling Walls Conference, where they were chosen as the best startup and were invited to the international conference in Berlin in 2018. In the same year the product also made them European finalists of the EIT Health Innostars.

With a productive 2018, Péter Balogh saw that the product had the potential to be one of the most interesting projects concerning diabetes and joined DiabTrend in 2018.

Since then, tremendous development has happened. The next big leap was winning the Solus venture capital to help with the big vision that DiabTrend envisaged. The goal is to provide the best possible diabetes management that can be achieved with AI on an international level.

diabtrend ceo

Marcell Havlik

Chief Executive Officer - CEO
diabtrend cto

Tamás Havlik

Chief Technology Officer - CTO
marketing member

Mercedesz Havlik

Marketing Specialist

Kinga T.-Nagy

Content Manager

Anna Koszecz

Dietitian
graphic designer member

Rebeka Babos

UX/UI designer

Mentors and investors

Balogh Péter

Befektető, ex-CEO of NNG

turkishe kebab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Advice from specialists in their fields and community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim.

Csatlakozz nemzetközi közösségünkhöz
Start Now!